5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Pășcăneni dați în judecată de RAGCL

Aproape o mie de familii din Pascani au fost trimise in judecata de catre Regia Locala de Termoficare din oras, asta dupa ce au primit somatii de plata a facturilor pentru toate seriviciile oferite de societate – instalator, agent termic, dar si serviciul de salubritate, prestat de Regie pana in anul 2011, luna octombrie.
Directorul economic al societatii, Dana Marcovschi face un apel catre toti abonatii regiei sa ia in serios somatiile de plata si sa se prezinte la sediul societatii pentru a stabili modul de achitare a datoriilor, ori plata integrala, ori prin esalonare cu un avans de 25 % din suma restanta.

sediul_RAGCL_Pascani
Din cele peste 3.500 de somatii trimise de la inceputul acestui an, doar un sfert dintre acestia, persoane fizice si juridice s-au interesat cum sa-si achite debitele restante, iar aproape o mie au fost trimisi in judecata, pentru care s-au stabilit hotarari judecatoresti, debitorii find nevoiti sa plateasca si taxa de timbru, ajungand pana la 200 de lei. Exemple in acest sens sunt a catorva familii din Pascani care au avut de platit 9 lei pentru salubritate, plus taxa de timbru, dupa ce au fost actionati in judecata de 40 de lei.
Debitorii sunt asteptati de luni pana vineri, incepand cu orele 8.00 – 16.00 la cele doua caserii din zona Vale si Deal, dar si la sediul RAGCL-ul. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow