More

  Pascaneni arsi in urma unei explozii la aragaz

  Array

  O femeie si nepotul ei, din Pascani au ajuns la urgente, ieri dupa-amiaza, 25 iulie a.c., in stare grava in urma unei accident casnic. Mai exact, acestia au fost cuprinsi de flacari, in urma unei explozii de la cuptorul aragazului.
  Rodica I., in varsta de 64 ani cocea ardei in cuptorul de la aragaz. Cel mai probabil din cauza acumularii de gaz, cand a deschis usa s-a produs o explozie iar hainele femeii au luat foc. Tipetele victimei l-au alarmat pe nepotul ei, Constantin B, de 46 ani, care i-a sarit in ajutor. Insa, pana sa stinga rochia din material sintetic cu care era imbracata, ambii au suferit arsuri grave. Cu ultimele puteri, barbatul a sunat la ambulanta care i-a transportat de urgenta la spital. Medicii au dat si primul diagnostic cutremurator: 25 % din corpul femeii, in special pe fata, piept si brate era plin de arsuri de gradul I, II si III, iar barbatul a suferit arsuri pe brate de gradul II si III. Din cauza complexitatii cazului, au fost trimisi la Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie Iasi.

  Tot ieri, la urgente au ajuns alte doua persoane care au suferit arsuri de gradul I si II, in urma contactului cu lichid fierbinte. Paula M., de 58 ani din Pascani si Stefan T. in varsta de 22 ani din Cozmesti au scapat din greseala apa clocotita pe brate, piept si picioare.
  Medicii recomanda ca in astfel de cazuri, sa fie indepartate imediat hainele si sa fie aplicate comprese cu apa rece, in nici un caz cuburi de gheata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet