More

  Pascaneanul care a provocat un accident cu trei morti la Bistrita Nasaud, a fost arestat preventiv

  Array

  La aproape trei saptamani de cand un sofer de TIR a curmat vietile a doi copii care se intorceau cu ambulanta de la dializa, judecatorii tribunalului Bistrita au decis ca tanarul de 27 de ani sa fie arestat pentru 30 de zile.
  Pana acum a fost cercetat in libertate pentru omor din culpa. In tragicul accident a pierit si soferul salvarii, un barbat de 58 de ani.

  In 12 iunie, o drama ingrozitoare se petrecea pe o sosea din Bistrita Nasaud. Gabriela, o adolescenta de 17 ani si verisorul ei, Viorel, cu 3 ani mai mic, se intorceau de la Cluj, dupa o sedinta de dializa. Ambulanta care ii transporta a fost lovita in plin de TIR, iar salvarea a fost tarata sub camion mai bine de 100 de metri.

  Trei destine au fost curmate atunci de nesabuinta soferului de 27 de ani, care a ignorat toate semnalele muncitorilor de la drumuri si a intrat pe contrasens. El se urcase la volan in locul unui coleg pe care il rugase sa il lase sa conduca, desi era prima oara cand incerca sa stapaneasca un TIR cu remorca. Obtinuse permisul pentru aceasta categorie in urma cu un an.

  Soferul, care este din Pascani, conducea TIR-ul impreuna cu un coleg, alternativ. Fatalitatea face ca dupa numai 3 minute de la schimbul de locuri sa se produca tragicul accident. Inca nu este clar de ce tanarul de 27 de ani a ignorat avertismentele muncitorilor de la drumuri, care ii cereau sa opreasca pe portiunea aflata in lucru.

  Nici macar el n-a avut o explicatie in fata anchetatorilor pentru ceea ce a facut. In ciuda nenorocirii pe care a produs-o, parintii copiilor ucisi au avut puterea sa il ierte.

  Soferul s-a prezentat la Tribunalul din Bistrita, insotit de tatal sau. A sperat pana in ultima clipa ca va fi cercetat in continuare in stare de libertate.

  Andrei Bogles, avocatul suspectului: “Am aratat faptul ca nu se impune o astfel de masura. Inculpatul e o persoana care a avut o conduita ireprosabila pana acum. O astfel de persoana nu poate fi sanctionata si sa i se distruga viata prin incarcerare”.

  Tanarul de 27 de ani a fost arestat preventiv si risca sa stea pana la 5 ani in spatele gratiilor. Sursa Stirile Pro TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI