More

  Pășcăneanul Bogdan Apostol la un turneu internațional de tenis

  Array

  Bogdan-ApostolPâna pe 29 iunie, la Sibiu are loc un turneu international de tenis pentru seniori, din circuitul ITF, cu premii de 10.000 dolari. La turneul denumit “Pamira Open” participa si doi tineri tenismeni ieseni, Bogdan Ionut Apostol (18 ani, calificat direct pe tabloul principal) si Teodor Leahu (20 ani, venit din calificari, dupa 3 victorii consecutive). Primul favorit este românul Victor Crivoi, 32 ani, aflat pe locul 238 în clasamentul mondial ATP, dar care în urma cu 5 ani a fost si pe locul 75 ATP.

  În primul tur al probei de simplu, în urma tragerii la sorti efectuate în prezenta supervisorului Dan Nicolae si a directorului de turneu Ionut David, sunt programate cateva meciuri extrem de interesante ca Victor Crivoi – Razvan Sabau, Patrick Cirocila – Bogdan Ionut Apostol, Dragos Dima – Petru-Alexandru Luncanu, Dragos Constantin Ignat – Teodor Leahu.

  De remarcat ca Teodor Leahu îl va întâlni în primul tur al probei de simplu chiar pe partenerul sau de la dublu, Dragos Constantin Ignat (21 ani, legitimat la SCM Bacau). Dupa toate probabilitatile, pentru Bogdan Ionut Apostol turneul de la Sibiu ar putea fi unul mai “scurt”, deoarece la sfârsitul acestei saptamâni el trebuie sa fie prezent la Wimbledon, acolo unde este calificat pe tabloul principal al probei de simplu al juniorilor.

  Sursa: bzi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp