More

  Pășcăneanca Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala „Belgium’s Got Talent” – VIDEO

  Array

  Românca Ramona Suliţă, în vârstă de 14 ani, s-a situat pe locul al cincilea în finala competiţiei „Belgienii au talent/ Belgium’s Got Talent”, care a fost difuzată duminică seară la televiziunea RTL-TVi.

  În finala „Belgium’s Got Talent”, Ramona a interpretat melodia „S’il suffisait d’aimer” a cântăreţei Celine Dion, potrivit site-ului competiţiei.


  Ramona Sulita en finale

  Interpretarea Ramonei a fost foarte emoţionantă şi apreciată de cei trei juraţi, Maureen Dor, Carlos Vaquera şi Paul Ambach.

  La finalul melodiei, Ramona a izbucnit în lacrimi. „Forţa acestei tinere provine din dulcea sa fragilitate”, se spune pe site-ul competiţiei despre adolescenta română.

  Ramona s-a luptat în marea finală a competiţiei cu Chris Watson, Gaëlle Lacroix, Fabian Le Castel, Les Happy Brothers, Voice of Angels, Junbox şi Attention Jongleurs.

  Marele câştigător al finalei „Belgium’s Got Talent” a fost cântăreţul Junbox. SURSA MEDIAFAX

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp