23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Păşcăneancă păcălită de bani

Chiar dacă se desfăşoară numeroase campanii de informare şi de avertizare în rândul populaţiei pentru a nu cădea în plasa falselor premii, o tânăra din Paşcani a depus suma de 1.100 de lei într-un cont bancar, crezând că e câştigătoare unei tombole, după cum fusese anunţată la telefon.

Încă o persoană a căzut în plasa şarlatanilor. De această dată este vorba despre o tânăra în vârstă de 22 ani din Paşcani care a sesizat Poliţia după ce şi-a dat seama că a fost păcălită.

Nefericitul moment a avut loc zilele trecute, când fata a fost sunată pe telefon de o persoană care a pretins că este angajata unei firme de telefonie mobilă, care a anunţat-o că, în urmă unei tombole, a câştigat un premiu de 100.000 lei.

Pentru a intră însă în posesia premiului, victimei i s-a solicitat să depună suma de 1.100 lei într-un cont bancar, lucru pe care această l-a făcut. După efectuarea tranzacţiei, partea vătămată a fost îndrumată să aştepte în faţă sediului unei bănci, unde urmă să vină un curier să îi aducă premiul. Acest lucru nu s-a întâmplat, realizând că a fost victima unei înşelăciuni.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow