1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Păşcăneancă de aur: Mădălina Bereş – medalie de aur la Campionatul Mondial de Canotaj

madalina beres

Lacrimi de bucurie pentru cunoscutii pascanencei Madalina Beres care, in urma cu cateva zile a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la Campionatul Mondial de canotaj, Under 23 din Austria. Echipajul dublu rame feminin, format din pascaneanca Bereş Mădălina si Petrila Mihaela au adus prima medalia de aur la dublu rame feminin 1.500 metri, cu timpul de 7:24.37. Pe locurile urmatoare s-au clasat echipaje din Germania şi Italia.

Competitia s-a desfasurat in perioada 24 – 28 iulie, la Linz, in Austria, unde au participat o mie de sportivi din 52 de tari. Romania a ocupat locul trei în clasamentul final pe medalii, având acelaşi număr de medalii de aur cu primele două clasate, Germania si Italia.

Pascaneanca Madalina Beres are 20 de ani, iar incepand cu anii de liceu a fost eleva la Liceul Teoretic „Traian Lalescu“ din Orsova, in urma unei selectii, iar acum este studenta la Universitatea „Valahia“ din Targoviste la Facultatea de Educatie Fizica si Sport. In acest moment este sportiva legitimata la Clubul Dinamo Bucuresti. In toti acesti ani, tanara a castigat zeci de medalii la concursuri nationale, europene si la balcaniada. Pe viitor vrea sa participe la Olimpiada. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow