More

  Pascanean premiat la o olimpiada internationala de matematica

  Array

  Un fost elev pascanean, actual student in Iasi a castigat medalia de bronz la o olimpiada internationala de matematica. In competitie au fost aproape 100 de tineri din opt tari.

  Ciprian Talmacel, a invatat la Colegiul Mihail Sadoveanu Pascani si acum este student in anul II, la Automatizari si Calculatoare. A facut parte din lotul olimpic al Romaniei, iar la Olimpiada SEEMOUS, ce a avut loc in perioada 5-9 martie la Iasi a obtinut medalia de bronz.
  Invitat intr-o emisiune la un post de televiziune iesean, tanarul pascanean a precizat ca a participat la olimpiada pentru ca ii plac provocarile.Premiantul nu isi vede un viitor in strainatate si ar dori sa ramana in Romania.

  Mentionam ca la olimpiada au participat studenti din Bulgaria, Grecia, Iran, Romania, Rusia, Turcia, Turkmenistan si Ucraina in total fiind 25 de echipe.
  Sursa foto Digi 24

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp