19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

I-a încetat inima într-o farmacie, după o operaţie. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la Iaşi

Un barbat din Pascani a fost preluat in aceasta dimineata, 18 iulie a.c., de elicopterul SMURD dupa ce a suferit un infarct miocardic. Mihai B., in varsta de 74 ani, se afla intr-o farmacie cand i s-a facut rau, fiind anuntata imediat o ambulanta.
Pacientul a fost externat ieri, 17 iulie a.c., din Centrul de Cardiologie din Iasi, unde a suferit o operatie la inima, in urma unui prim infarct. Medicii i-au recomandat barbatului sa nu faca efort si sa nu se expuna la temperaturi ridicate, pentru ca interventia chirurgicala sa nu declanseze alte complicatii.
Insa dimineata, aceasta a plecat la cumparaturi iar apoi a trecut la o farmacie sa isi cumpere medicamentele. Acolo, insa a facut un nou infarct.
Pentru a scurta timpul de actiune si a salva viata pacientului, medicii sositi la fata locului au solicitat elicopterul SMURD. La scurt timp, barbatul a fost preluat de pe stadion si transportat de urgenta la Centru de Cardiologie din Iasi, unde cel mai probabil i se va face o noua operatie la inima.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow