26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Pașcănean nemulțumit că nu a fost aprobat referendumul anti investiții

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Primul păşcănean nemulţumit că referendumul pentru a pleca Apa Vital din Paşcani nu a trecut de votul consilierilor locali. Acesta a venit astăzi la Primărie să vorbească cu edilul municipiului sau cu vreun consilier care a participat ieri la şedinţa.

Păşcănean nemulţumit pentru că nu a fost aprobat referendumul anti investiţii. Acesta s-a prezentat astăzi la audienţe să vorbească cu aleșii locali şi să-şi expună punctul de vedere. Ion Bran spune că decizia luată ieri în şedinţa ordinară a consiliului local ar fi una greşită.

Bărbatul este nemulţumit că plăteşte 6,29 lei pentru un metru cub de apă cu tot cu canalizare şi că mai trebuie să plătească şi reprezentant de scară care să citească apometrele.

Administratorul public Gică Zanet, cel care a ţinut astăzi audienţele l-a lămurit pe păşcănean că tarifele percepute de Apa Vital sunt aceleaşi peste tot, iar că investiţiile la reţeaua de apă şi canalizare nu le poate face municipiul Paşcani ci doar operatorul.

Menţionăm că la audienţele de astăzi s-au înscris 20 de persoane însă s-au prezentat doar 14

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI