More

  Pășcănean mușcat de penis de o capușă. Alți patru au scăpat mai ușor

  Array

  capusaCulmea ghinionului pentru un barbat din Pascani. A fost la un gratar cu rudele iar la cateva ore a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de o capusa chiar de organul genital.

  Constantin L. , in varsta de 57 de ani a simtit cateva intepaturi in partea de jos a corpului iar cand a mers la baie a ramas fara cuvinte. O insecta parazita era lipita chiar de zona peniana, cel mai probabil dupa ce a urcat pe piciorul pascaneanului. Acesta nu mai stat pe ganduri si s-a prezentat in Compartimentul de Primiri Urgente pentru a scapa de nedoritul oaspete de pantaloni.

  Medicii au ramas uimiti de patania pacientului iar dupa ce au anesteziat zona afectata, au decupat partea in care era infipta capusa. La scurt timp de la prezentare, barbatul a plecat la domiciliu.

  Acesta nu este singurul caz intalnit de cadrele medicale, in acest weekend. In cele doua zile de sambata si duminica, alti patru pascaneni, dintre care o femeie, au ajuns la spital dupa ce au fost muscati de capuse.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI