11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Pășcănean mort de o lună în garsonieră. Vecinii au alertat autoritățile

Pășcănean mort de o lună în garsonieră. Vecinii au alertat autoritățile

 Mirosul înțepător de putrefacție a făcut ca locatarii blocului de garsoniere C2 din Pașcani să alerteze autoritățile pentru a vedea dacă vecinul lor mai trăiește sau nu. Pompierii și oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului și a fost nevoie de intervenția cu scara pentru a intrat în locuință. Acolo, bărbatul era pe saltea, fără suflare. Vecinii lui spun că acesta nu a mai fost văzut de o lună de zile. Bărbatul era pensionar însă cunoscut cu probleme medicale.

Descoperire macabra intr-un bloc de garsoniere din Pascani, duminica, 10 decembrie,  la primele ore ale diminetii. Un barbat in varsta de 69 de ani  a fost gasit in pat la o luna de zile de la deces. Este vorba despre Vasile Baiceanu, un pensionar din suburbia Gastesti cunoscut cu  probleme medicale. Vecinii au anuntat pompierii si politistii in urma mirosului insuportabil de pe hol. O dată ajungi în garsonieră, pompierii și oamenii legii au constatat că bărbatul era fără viață.

“În data de 10.12.2017, ora 11:21, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Paşcani, judetul Iasi pentru deblocarea uşii unui apartamentului. După pătrunderea în interior, pompierii l-au găsit pe proprietar, în vârstă de 69 de ani, decedat in dormitor.” a declarat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași.

La fata locului a venit un echipaj de la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit cunoscutilor, Vasile Baiceanu avea mai multe probleme de sanatate si locuia singur, fiind separat de soția cu care avea trei copii plecați prin lume. Era pensionar. Din primele cercetari reiese faptul ca barbatul nu avea semne de violenta pe corp. Dupa efectuarea necropsiei se va stabili cu exactitate care a fost cauza. Pana atunci s-a deschis un dosar penal de moarte suspecta. La ușa bărbatului au fot aprinse lumânări din partea celor care l-au cunoscut.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI