More

  Pășcănean mort de o lună în garsonieră. Vecinii au alertat autoritățile

  Pășcănean mort de o lună în garsonieră. Vecinii au alertat autoritățile

   Mirosul înțepător de putrefacție a făcut ca locatarii blocului de garsoniere C2 din Pașcani să alerteze autoritățile pentru a vedea dacă vecinul lor mai trăiește sau nu. Pompierii și oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului și a fost nevoie de intervenția cu scara pentru a intrat în locuință. Acolo, bărbatul era pe saltea, fără suflare. Vecinii lui spun că acesta nu a mai fost văzut de o lună de zile. Bărbatul era pensionar însă cunoscut cu probleme medicale.

  Descoperire macabra intr-un bloc de garsoniere din Pascani, duminica, 10 decembrie,  la primele ore ale diminetii. Un barbat in varsta de 69 de ani  a fost gasit in pat la o luna de zile de la deces. Este vorba despre Vasile Baiceanu, un pensionar din suburbia Gastesti cunoscut cu  probleme medicale. Vecinii au anuntat pompierii si politistii in urma mirosului insuportabil de pe hol. O dată ajungi în garsonieră, pompierii și oamenii legii au constatat că bărbatul era fără viață.

  “În data de 10.12.2017, ora 11:21, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Paşcani, judetul Iasi pentru deblocarea uşii unui apartamentului. După pătrunderea în interior, pompierii l-au găsit pe proprietar, în vârstă de 69 de ani, decedat in dormitor.” a declarat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași.

  La fata locului a venit un echipaj de la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

  Potrivit cunoscutilor, Vasile Baiceanu avea mai multe probleme de sanatate si locuia singur, fiind separat de soția cu care avea trei copii plecați prin lume. Era pensionar. Din primele cercetari reiese faptul ca barbatul nu avea semne de violenta pe corp. Dupa efectuarea necropsiei se va stabili cu exactitate care a fost cauza. Pana atunci s-a deschis un dosar penal de moarte suspecta. La ușa bărbatului au fot aprinse lumânări din partea celor care l-au cunoscut.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet