11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Pascanean judecat pentru ca a condus beat

Bautura la volan te trimite in fata judecatorilor. Un barbat de 57 de ani a fost trimis zilele trecute in judecata pentru conducerea unei masini sub influenta alcoolului, la aproape doi ani de la eveniment. Ioan Chelariu de 57 de ani va fi judecat de magistratii pascaneni, dupa ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.75 mg/l alcool pur in aerul expirat, potrivit procurorilor pascani.

De beat ce era, acesta a provocat si un accident pe 28 iulie 2013, la ora 02:00 noaptea pe o strada din suburbia Lunca. Soferul, baut bine, nu a mai reusit sa vireze intr-o curba si a intrat cu viteza in curtea unui localnic. In masina cu acesta, s-ar mai fi aflat inca trei tineri, care au suferit rani usoare. Nici unul dintre ei nu a depus plangere, astfel ca pascaneanul a scapat de acuzatia de vatamare corporala din culpa.

Soferul a stricat aproape 10 m de gard, motiv pentru care pagubitul s-a constituit parte civila in proces. Potrivit noului Cod Penal, daca va fi gasit vinovat, acesta risca sa primeasca o pedeapsa cu inchisoare de la unul la cinci ani.

Mentionam ca in ultima perioada, zeci de soferi sunt trimisi in fata judecatorilor pascaneni dupa ce au fost prinsi bauti la volan. Numai de anul trecut si pana in prezent sunt circa 50 de procese pe portalul instantei din municipiu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow