14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Pascanean in coma la spital dupa ce a cazut de pe o schela improvizata

 

Un tanar din Pascani a ajuns in stare grava la Spitalu Municipal de Urgenta Pascani, dupa ce a cazut de pe schela pe care efectua un lucrari de termoizolatie la  exteriorul unui bloc din zona vale.

Este vorba despre Nutu Matei de 33 ani din Pascani, care executa o lucrari de reabilitare termica la exteriorul unui apartament al blocului D9 scara C pe strada Cuza Voda nr 18 din zona Esplanazii. El nu era angajat la o firma care sa aiba ca specific astfel de lucrari. Astfel, a improvizat o schela si nu s-a asigurat in vederea lucrarii la inaltime, gandidu-se probabil la faptul ca apartamentul este la etajul 1 si nu poate pati nimic.

La un moment dat, Nutu Matei, s-a dezechilibrat si a cazut de la o inaltime de aproximativ 7 metri. Martorii au chemat imediat ambulanta care l-a transportat de urgenta la Spitalul Municipal Pascani. Aici doctorii au stabilit faptul ca tanarul a suferit un traumatism cranio cerebral cu pierderea cunostintei, coma de gradul I, mai mult tanarul voma sange dar avea si fracturi de mana si picior stang si un traumatism toraco abdominal.

Datorita acestor politraumatisme, s-a decis transferul sau cat mai rapid catre Spitalul “Sfantul Spiridon” Iasi.

Alte articole