More

  Pascanean gasit decedat in propria locuinta

  Array

  FEMEIE - SINUCIDEREUn locatar al blocului C36 din zona vale a fost gasit decedat in propriul apartament. Vladimir Pohontu, in varsta de 60 de ani, locuia singur si suferea de mai multe afectiuni.

  Ieri, in jurul amiezii, politistii pascaneni au fost solicitati prin serviciul de urgenta 112, ca un pensionar nu a mai iesit din locuinta, de cateva zile. Un vecin, a fost cel care a anuntat disparitia, dupa ce a observat ca prietenul sau nu mai raspunde la usa si ca becul din locuinta este aprins de doua zile.

  Pentru a se putea intra in apartament, a fost solicitata interventia unui echipaj de la Subunitatea de Pompieri. Ajunsi la fata locului, acestia au reusit sa patrunda in locuinta, unde l-au gasit pe batran, fara suflare, in mijlocul sufrageriei.

  Cadavrul barbatului a fost predat rudelor, deoarece in urma bolilor de care suferea, medicul de familie a eliberat certificatul de deces.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI