22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Pascanean, dat afara din Guvern

Pascaneanul Lucian Rusu a fost dat afara din functia de secretar de stat. In cursul zilei de 13 ianuarie premierul Romaniei, Florin Catu a eliberat din funcție mai multe persoane apropiate de Ludovic Orban care ocupau diferite poziții în aparatul guvernamental.

Deciziile de eliberare din funcție au fost publicate în Monitorul Oficial, urmând ca premierul să decidă persoanele care vor ocupa cele 13 poziții eliberate.
Lucian Rusu a fost numit in acesta functie pe 30 decembrie 2019 si a facut parte din echipa fostului premier. Pe lista neagra se mai afla Dragoș Tănăsoiu, șef al Corpului de Control al prim-ministrului, Romulus Lucian Iaru, secretar general adjunct al Guvernului, Tănase Stamule, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului si alti.
Mentionam ca Lucian Rusu a participat la festitivatea de depunere a juramantului a noilor alesi locali, in calitate de coleg de partid di prieten al primarului. In discursul sau el a spus ca garanteaza sprijin guvernamental pentru municipiul Pascani si actuala administratie locala, in derularea proiectelor de dezvoltare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow