elefant.ro
More

  Pascanean arestat pentru talharie

  Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

  Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Pașcani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

  Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 17 august a.c., acesta ar fi pătruns în curtea unei femei, de 57 de ani, din municipiul Pașcani și dintr-o anexă ar fi încercat să sutragă mai multe bunuri, iar ulterior, pentru a-și asigura scăparea acesta ar fi împins-o pe femeie.

  În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

  La data de 19 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani și Judecătoriei Pașcani, instanță acre a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind reintrodus în Arestul I.P.J. Iași.

  Cercetările continuă.

   

  IJP Iasi

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Bacalaureat 2020, sesiunea specială. 141 de absolvenţi ai clasei a XII-a susţin luni proba de Limba română

  Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2020 începe ast[zi, fiind înscrişi 141 de candidaţi. Examenul începe luni, 6 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 7 iulie,...

  Scandal la Spitalul Municipal. Un pășcănean, arestat preventiv pentru ultraj

  Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, în care au fost implicați câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe! După amenințări și înjurături, un ieșean...

  Ieșean sfâșiat de câinele său în curtea casei

  Un ieșean în vârstă de 50 de ani a fost atacat aseară în jurul orei 18.00 de câinele său chiar în curtea casei în...

  Opinii