Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Pașcani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 17 august a.c., acesta ar fi pătruns în curtea unei femei, de 57 de ani, din municipiul Pașcani și dintr-o anexă ar fi încercat să sutragă mai multe bunuri, iar ulterior, pentru a-și asigura scăparea acesta ar fi împins-o pe femeie.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 19 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani și Judecătoriei Pașcani, instanță acre a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind reintrodus în Arestul I.P.J. Iași.

Cercetările continuă.

 

IJP Iasi

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider