20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Pășcănean amendat pentru că avea xenoane neomologate

- Advertisement -

Pășcănean amendat pentru că avea xenoane neomologate

Atenție la ce lumini folosiți la autoturism. Un pășcănean a rămas fără certificatul de înmatriculare și trebuie să scoată din buzunar peste o mie de lei. El a fost depistat în trafic de oamenii legii la un control de rutină.

La data de 26 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos împreună cu reprezentanţii R.A.R., au desfășurat o acțiune pe linie rutieră pentru depistarea participanţilor la trafic, care circulă cu autovehicule cu defecţiuni tehnice.

„Spre exemplu, un bărbat de 21 ani, din municipiul Paşcani, a condus un auto pe DE 583, în localitatea Războieni, având montate pe autoturism lumini de tip xenon neomologate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1125 lei, fiindu-i reţinut certificatul de înmatriculare.” au precizat reprezentanții IPJ Iași. 

Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenționale în valoare de 6.000 lei, dintre care 16 pentru defecţiuni tehnice, iar 8 pentru alte abateri. Au fost controlate 39 de autovehicule și reținute 4 certificate înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow