17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

VIDEO: Pasageri urmăriţi cu câinele de luptă şi scoşi forţat din taxi. Imaginile au fost prezentate la recepţia sistemului de supraveghere din Paşcani

Scene socante pe strazile Pascaniului. Doi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce incercau sa scoata cu forta un pasager dintr-un taxi. Pentru a fi mai convingatori barbatii au asmutit un caine de lupta fioros asupra victimei. Totul s-a intamplat in seara de 8 februarie dupa ora 21.00 pe strada Garii din Pascani.

Pasagerii au reusit sa scape dupa ce masina a pornit in tromba. Ei au coborat din tren in Gara Pascani in urma unui schimb de replici cu doi tineri pusi pe harta. Pentru a se razbuna acestia din urma si-au sunat prietenii din Pascani , un minor si un adult. Cei doi i-au urmarit pe pasageri cu cainele de lupta pana ce au urcat in taxi.

Scandalagii au fost prinsi imediat de politisti. Cazul a fost tinut ascuns pana astazi de politisti. Imaginile au fost facute publice in cadrul unui exercitiu de demonstrativ odata cu receptia finala a proiectului de investitii privind amplasarea a 18 camere de supraveghere in zona Vale.

Reprezentantii Primariei au ramas cu gura cascata de uimire si au cerut masuri ferme pentru preintampinarea unor astfel de situatii.

Mentionam ca Politia a deschis un dosar penal in acest caz. Nu este pentru prima data cand camerele de supraveghere surprind acte de violenta grave , mai ales intre tineri, in zona Vale a municipiului Pascani.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow