-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Parteneriate pentru finanțarea unor activități culturale și educative din municipiul Pașcani

Primaria Municipiului Pascani va incheia mai multe acorduri de parteneriate cu cateva scoli din oras, Clubul Copiilor, cu Asociatia Pensionarilor Faclia si CineCultura din Bucuresti. In sedinta de Consiliu Local ce va avea loc luni, 28 februarie, vor fi supuse dezbaterii mai multe proiecte in acest sens.

Asadar, la Clubul Copiilor ar urma sa ajunga 20.000 de lei din bugetul local – cofinantare pentru dotarea cercului de informatica al institutiei in vederea cumpararii a zece calculatoare.

Asociatia Pensionarilor Faclia ar urma sa primeasca 5.500 lei pentru doua evenimente: Cupa Pescarului – 3000 lei, ce va avea loc in a doua parte a lunii mai si un concurs de scrabble – 2500 de lei, ce va fi organizat in septembrie.

La Colegiul Unirea va ajunge suma de 6.300 lei, pentru cofinantarea unui proiect concurs regional „ Creativitate in educatie si formare profesionala”. Competitia  va avea loc la scoala din municipiu, in luna mai si sunt asteptati sa participe 335 de elevi si 110 profesori.

Pentru Liceul Tehnologic Nicolae Iorga va fi data din bugetul local suma de 5500 lei, pentru cofinantarea concursului judetean „La Fantana dorului”, editia a IV-a.

Si Caravana Filmului Romanesc, eveniment ce are loc in toamna, ar urma sa coste administratia locala suma de 9.000 de lei, in urma unui acord de parteneriat cu Asociatia CineCultura Bucuresti.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow