2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Parlamentarul Ratoi a ingropat primaria Pascani, iar deputatul Craciunescu a sapat groapa. Cum platesc pascanenii miliarde lei pentru greselile fostilor primari!

Deputatul Neculai Ratoi a semnat pe ultima suta de metri, pe cand era primar al municipiului Pascani un contract pagubos care a lasat gauri serioase in bugetul local. Cum liberalul Grigore Craciunescu a trecut la “diverse” acest contract, in 2013 a venit si nota de plata pentru greselile celor doi fosti primari, FACTURA fiind de miliarde.
Cu toate ca au trecut cativa ani buni de cand a plecat de la primaria Pascani, abia acum au iesit la iveala gaurile imense lasate in bugetul municipiului de catre fostul primar Neculai Ratoi. Este si cazul unui contract destul de dubios incheiat in data de 5-05-2008 intre primarie si SC Impact Com SRL. Firma din Harghita urma sa furnizeze primariei servicii WEB. Valoarea contractului a fost stabilita la suma de 124 de Euro pe luna. Pe contract apare semnatura deputatului pascanean, dar si a fostului contabil sef, Dana Marcovschi. Cum la noi se obisnuieste semnarea unui contract fara a citi cu atentie clauzele, la fel s-a intamplat si in acest caz. Mai exact, conducerea primariei a semnat actul la misto, in defavoarea primariei si a pascanenilor. Contractul a fost intocmit beton, la durata fiind trecuti 5 ani. Doar ca, la expirare, contractul s-a prelungit automat pentru perioade contractuale succesiv egale.

Continuare pe Ziarul de Pascani.ro

 

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow