10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Parlamentarul Ratoi a ingropat primaria Pascani, iar deputatul Craciunescu a sapat groapa. Cum platesc pascanenii miliarde lei pentru greselile fostilor primari!

Deputatul Neculai Ratoi a semnat pe ultima suta de metri, pe cand era primar al municipiului Pascani un contract pagubos care a lasat gauri serioase in bugetul local. Cum liberalul Grigore Craciunescu a trecut la “diverse” acest contract, in 2013 a venit si nota de plata pentru greselile celor doi fosti primari, FACTURA fiind de miliarde.
Cu toate ca au trecut cativa ani buni de cand a plecat de la primaria Pascani, abia acum au iesit la iveala gaurile imense lasate in bugetul municipiului de catre fostul primar Neculai Ratoi. Este si cazul unui contract destul de dubios incheiat in data de 5-05-2008 intre primarie si SC Impact Com SRL. Firma din Harghita urma sa furnizeze primariei servicii WEB. Valoarea contractului a fost stabilita la suma de 124 de Euro pe luna. Pe contract apare semnatura deputatului pascanean, dar si a fostului contabil sef, Dana Marcovschi. Cum la noi se obisnuieste semnarea unui contract fara a citi cu atentie clauzele, la fel s-a intamplat si in acest caz. Mai exact, conducerea primariei a semnat actul la misto, in defavoarea primariei si a pascanenilor. Contractul a fost intocmit beton, la durata fiind trecuti 5 ani. Doar ca, la expirare, contractul s-a prelungit automat pentru perioade contractuale succesiv egale.

Continuare pe Ziarul de Pascani.ro

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI