18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Parlamentarii, coordonatorii campaniei PSD la alegerile locale din Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

PSD-ul merge pe mâna aceloraşi politicieni în judeţul Iaşi pentru pregătirea alegerilor locale din 5 iunie. În şedinţa de ieri a Biroului Permanent Judeţean s-a stabilit componenta echipei de campanie. Din ea face parte şi senatorul Florin Constantinescu alături de deputatul Neculai Răţoi. Primul se va ocupa de organizarea alegerilor locale în Colegiul Senatorial nr 3 – Paşcani şi Hârlău iar fostul primar de comunele din împrejurimile municipiului. De asemenea senatorul Sorin Lazăr va răspunde de organizare în colegiul Târgu Frumos. În aceeaşi şedinţă PSD Iaşi şi-a stabilit şi obiectivele de la alegerile locale.

“Printre obiective se numără câştigarea Primăriei Municipiului Iaşi, obţinerea majorităţii la Consiliul Judeţean pentru desemnarea preşedintelui instituţiei, câştigarea primăriilor din Paşcani, Hârlău, Târgu Frumos şi Podu Iloaiei “, a spus Cristi Stanciu, directorul de campanie pe judeţul Iaşi.

Menţionăm că în şedinţa de ieri nu s-a stabilit nimic în legătură cu candidatul PSD pentru Primăria Paşcani. Chiar dacă urmează să fie făcut un sondaj de opinie, începând de săptămâna viitoare, se pare că actualul primar, Dumitru Pantazi, va fi cel care va candida pentru un nou mandat.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI