17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Parlamentar pascanean, premiat pentru politica externa

Ultimele știri

Este vorba despre senatorul PSD Florin Constantineascu, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din cadrul Senatului Romaniei.
El a fost apreciat pentru activitatea politica pentru anul 2013 mai ales in cadrul comisiilor parlamentare de politica externa.

Mentionam ca evenimentul a avut loc in cursul zilei de ieri la Institutul de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică.

Comunicat de presa

Miercuri, 19 martie 2014, domnul senator Florin Constantinescu, Preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie a primit Premiul pentru întreaga activitate parlamentară pe parcursul anului 2013 în cadrul evenimentului organizat de Institutul de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică – Decernarea premiilor diplomatice pentru anul 2013.
Domnul preşedinte Florin Constantinescu, în calitate de gazdă a evenimentului, a mulţumit organizatorilor, în special domnului Prof.Dr. Anton Caragea, pentru alegerea Parlamentului ca locaţie pentru organizarea premiilor diplomatice pe anul 2013.
În cuvântul de deschidere, domnul Florin Constantinescu a salutat prezenţa Excelenţei sale, Ambasadorul Omer Berzinji, reprezentantul Republicii Irak în România : « Apreciez profesionalismul şi energia prin care s-a distins Excelenţa sa, dorinţa de a transforma România într-un partener special al Republicii Irak, reuşind în doar un an să crească de 10 ori numărul delegaţiilor economice, culturale şi politice trimise de Irak în ţara noastră în ultimii 10 ani.» De asemenea, domnul senator Florin Constantinescu a adresat un cuvânt de recunoaştere şi de apreciere pentru Excelenţa Sa, Saad Al Kobaisi, Ambasadorul Statului Qatar în România, precum şi pentru ceilalţi reprezentanţi ai Corpului Diplomatic acreditat în România prezenţi la eveniment.
După înmarea premiului, domnul preşedinte Florin Constantinescu a adresat organizatorilor un cuvânt de mulţumire, exprimându-şi convingerea că şi pe viitor va promova imaginea României şi va sprijini dezvoltarea relaţiilor internaţionale. Trecând în revistă principalele momente ale anului 2013, domnul Florin Constantinescu a afirmat că « acordarea Premiului pentru întreaga activitate parlamentară pe parcursul anului 2013 este nu doar o recunoaştere a activităţii sale, dar şi o recunoaştere a rolului Parlamentului României în promovarea activităţilor sale în întreaga lume şi în dezvoltarea relaţiilor internaţionale ». În încheierea evenimentului, domnul senator Florin Constantinescu i-a înmânat domnului Prof. Dr. Anton Caragea Medalia Senatului României.
La decernarea premiilor diplomatice pentru anul 2013 au mai participat: Bogdan Alexa, consilier parlamentar, senatori şi deputaţi din Parlamentul României, reprezentanţi ai Institutului de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică, reprezentanţi ai mediului academic, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat în România.

20 martie 2014

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.7 ° C
19.3 °
15.6 °
71 %
1.3kmh
25 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI