15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Părinţi nemulţumiţi de programul de funcţionare a unui parc privat

Nemulţumiri din partea unor părinţi în legătură cu programul de funcţionare a unui parc de joacă pentru copii, privat, din Paşcani. Este vorba despre parcul din spatele magazinului Ioana, deschis în anul 2011 de familia Pădurariu, care au investit la acea vreme peste 80 mii lei pentru modernizare şi reparaţii, dar şi alţi bani de-a lungul anilor pentru întreţinere.

parc de joaca ioana

Părinţii care vin în locul de joacă cu micuţii nu sunt mulţumiţi de faptul că atunci când se închide magazinul, în jurul orei 20.00, parcul este închis iar copiii sunt trimişi la joacă în altă parte. Părinţii spun că programul ar trebui prelungit pe timp de vara.

Administraţia locală din Paşcani a fost înştiinţată verbal de către părinţii care îşi aduc prichindeii în parcul Ioana în legătură cu programul de funcţionare. Astfel, primarul Dumitru Pantazi a solicitat şefului Poliţiei Locale ca agenţii să supravegheze, în patrularea lor, şi acest obiectiv.

Mariana Pădurariu, patrona magazinului Ioana spune că programul de funcţionare a parcului este acelaşi cu al magazinului şi pentru că nu de puţine ori a găsit obiecte de joacă distruse, iar pentru a fi înlocuite, costurile sunt destul de mari.

Menţionăm că există o hotărâre de Consiliu Local Paşcani nr. 44 din anul 2011 în care sunt stabilite reguli privind parcurile din Paşcani. Acestea sunt valabile şi pentru parcurile private, iar programul de funcţionare este de dimineaţă până la ora 22.00 cu pauză la amiază între orele 13.00 – 14.00 atunci când este interzisă joacă, pentru ca cetăţenii care locuiesc în zona parcurilor să se poate odihni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow