23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Parcurile de joaca din Pascani vor fi modernizate

- Advertisement -

Administratia locala din municipiul Pascani isi propune ca in perioada urmatoare sa modernizeze si sa repare parcurile de joaca din oras. Pe lista sunt mai multe locatii, in care va fi pus mobilier specific, precum balansoare, leagane, casute de joaca sau aparate pentru exercitii fizice/fitness.

Toate pentru ca pascanenii, atat copiii cat si parintii sau bunicii, sa se poate bucura de spatii moderne pentru petrecerea timpului liber.

Pe lista transmisa de Primarie sunt urmatoarele locatii: parcul de pe strada Mihai Eminescu din apropierea Bisericii Sfânta Vineri, parcul de pe strada 1 Decembrie 1918, din apropierea blocului B14, parcul din apropierea Pieței Zona Deal, parcul Municipal, parcul de pe strada Calea Iașului si parcul Riama.

Potrivit unui comunicat de presa trimis de administratia locala, „zilele acestea echipele de muncitori lucrează la locul de joacă amplasat pe strada Mihai Eminescu unde pregătesc terenul pentru ca noile echipamente de joacă și mobilier urban să fie amplasate începând de luni, 11 martie a.c. Pentru ca cei mici să petreacă timpul liber într-un mediu curat, muncitorii de la Eco Salubritate au început și ei un program de curățenie în parcurile de joacă.”

Sursa foto Facebook

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow