22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Parcul Riama – unii îl vor amenajat, alții distrus

  Ultimele știri

  Zeci de pășcăneni sunt nemulțumiți de parcul Riama din Zona Vale a orașului. Aceștia se împart în două categorii. Pensionarii care nu mai suportă zgomotul făcut mai ales pe timpul nopții și părinții care vin cu prichindeii în parcul devastat de către tinerii teribiliști. Administrația locală anunță modernizara locului de joacă penru copii, până în vară.

  Un locuitor al blocului C 23 de pe strada Izvoarelor reclamă zgomotul și stricăciunile făcute de către tinerii care vin acolo și consumă alcool, distrug mobilierul amplasat în parc și mai ales fac o gălăgie de nedescris, pe timpul nopții. Cine îndrăznește să le spună ceva, e luat la înjurături.

  Nici foaierul nu a scăpat de răzbunarea teribiliștilor. Acoperișul este devastat pe lângă scrânciobele stricate. Din bănci a mai rămas doar rama de metal. Cetățenii care locuiesc în zonă spun că mai bine ar fi să-l distrugă de tot pentru că degeaba îl repară. Va avea aceeași soartă.

  Administrația locală spune că parcul va fi reparat și modernizat cel târziu până în această vară, asta pentru că urmează să fie făcută o listă de achiziții, apoi caietul de sarcini, licitația.

  Amintim că în urmă cu câteva luni mai multe parcuri pentru copii din Pașcani au fost amenajate. Este vorba despre trei locuri de joacă la blocurile Moldova, P9 și în zona blocului B 14.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet