16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Parcul Riama – unii îl vor amenajat, alții distrus

Zeci de pășcăneni sunt nemulțumiți de parcul Riama din Zona Vale a orașului. Aceștia se împart în două categorii. Pensionarii care nu mai suportă zgomotul făcut mai ales pe timpul nopții și părinții care vin cu prichindeii în parcul devastat de către tinerii teribiliști. Administrația locală anunță modernizara locului de joacă penru copii, până în vară.

Un locuitor al blocului C 23 de pe strada Izvoarelor reclamă zgomotul și stricăciunile făcute de către tinerii care vin acolo și consumă alcool, distrug mobilierul amplasat în parc și mai ales fac o gălăgie de nedescris, pe timpul nopții. Cine îndrăznește să le spună ceva, e luat la înjurături.

Nici foaierul nu a scăpat de răzbunarea teribiliștilor. Acoperișul este devastat pe lângă scrânciobele stricate. Din bănci a mai rămas doar rama de metal. Cetățenii care locuiesc în zonă spun că mai bine ar fi să-l distrugă de tot pentru că degeaba îl repară. Va avea aceeași soartă.

Administrația locală spune că parcul va fi reparat și modernizat cel târziu până în această vară, asta pentru că urmează să fie făcută o listă de achiziții, apoi caietul de sarcini, licitația.

Amintim că în urmă cu câteva luni mai multe parcuri pentru copii din Pașcani au fost amenajate. Este vorba despre trei locuri de joacă la blocurile Moldova, P9 și în zona blocului B 14.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow