-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Parcul exagerat de scump, 700 000 lei de la Guvern

Singurii bani pevazuti expres in bugetul de stat pentru anul viitor, de la Guvern pentru investitiile din Pascani vor fi alocati pentru amenajarea parcului „Riama” din zona Vale a municipiului. Este vorba despre 700 000 lei, suma aprobata in urma unui amendament depus de deputatul pascanean Sorin Nacuta – foto. Consilierii locali au votat in sedinta de la sfarsitul lunii octombrie a.c. investitia estimata la 4,46 milioane de ei iar lucrarile de executie urmeaza sa fie scoase la licitatie. Conform proiectului, urmeaza sa fie amenajata o suprafata de 3351 mp, din care 1986 mp pentru joaca si activitati sportive iar restul pentru spatii verzi si cai de acces
Parlamentul Romaniei a aprobat bugetul de stat in cursul zilei de 14 decembrie a.c. , cu 251 de voturi pentru, 115 impotrivă și 3 abțineri. Au mai fost si alte amendamente aprobate ale parlamentarilor din judetul Iasi, printre care 200 000 lei pentru renovarea unui biserici din orasul Targu Frumos si 250 000 lei comunei Miroslovesti pentru renovarea unei biserici de lemn.
Mentionam ca in maxim 45 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a bugetului de stat urmeaza sa fie dezbatute si aprobate bugetele locale. Ele vor avea in componenta, pe langa veniturile proprii si cotele defalcate din impozitul pe venit si TVA.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow