10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Parcul din apă, la Pașcani

O fotografie cu un parc in apa, din Paşcani face furori pe o reţea de socializare. Postată în urmă cu câteva ore, această a adunat zeci de comentarii, cele mai multe negative la adresa administraţiei locale din Municipiu. Mai mult, câţiva păşcăneni au comentat şi de situaţia drumurilor dezastroasă, tot din zona Vale a oraşului.

poza parc

“Aduceţi copiii în parc, la Paşcani” cu această descriere este postată o fotografie pe un site de socializare. Păşcăneanul care a postat fotografia locuieşte în zona Vale a oraşului şi are, ca priveliste din apartamentul în care locuieşte, parcul pentru copii, care, din nou se află sub ape. Chiar şi aşa, se vede în fotografia postată pe internet, că cei mici, dornici să se joace într-un parc, au trecut prin apă, pentru a se da în scranciobe.
Locuitorii din zona sunt, de fiecare dată, înmărmuriţi de cum arată parcul sic a administraţia locală nu a luat nici până acum măsuri.
Din cele peste 30 de comentarii la poză nu lipsesc:
“… noi stăm şi ne întrebăm unde sunt pierderile la apă”
“parc esttttteeeeeeeeeee”
“Săracii copii. Oare unde sunt drepturile lor?!”

Menţionăm că zona Vale a oraşului se află în plin proces de reabilitare şi modernizare, prin cadrul proiectului PID accesat de administraţia locală.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

sursa foto facebook

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow