18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Parcările din Pașcani, cu sau fără plată?

Păşcănenii vor să fie amenajate mai multe parcări în Municipiu. Propunerile au fost făcute atât în dezbaterea publică privind investiţiile din acest an ce a avut loc vineri la Primărie cât şi în interviurile de pe stradă.
De exemplu, Dana a propus printr-un email trimis pe adresa administrației locale ca parcarea de lângă Piaţa din Vale spre Gară să fie amenajată şi să se perceapă taxa de staţionare. În aceeaşi situaţie poate fi şi parcarea din faţa Casei de Cultură.

Şi pe stradă cererile pentru parcări au fost numeroase. Într-un sondaj privind lista de investiţii, păşcănenii au vrut ca în acest an să fie amenajate mai multe parcări astfel încât fiecare locuinţă să beneficieze de unul sau două  locuri de parcare.

Au mai fost astfel de propuneri lansate de Consiliul Local însă nu au fost aprobate. În Paşcani toate parcările pot fi folosite gratuit de către şoferi. Singura iniţiativă pentru o parcare cu plată a fost în perioada mandatului fostului primar Grigore Crăciunescu. Atunci a fost amenajată o parcare cu barieră în fața Casei de Cultură însă investiţia a fost abandonată după 2012.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow