30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Parcările din Pașcani, cu sau fără plată?

oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
answear.ro
credius.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Păşcănenii vor să fie amenajate mai multe parcări în Municipiu. Propunerile au fost făcute atât în dezbaterea publică privind investiţiile din acest an ce a avut loc vineri la Primărie cât şi în interviurile de pe stradă.
De exemplu, Dana a propus printr-un email trimis pe adresa administrației locale ca parcarea de lângă Piaţa din Vale spre Gară să fie amenajată şi să se perceapă taxa de staţionare. În aceeaşi situaţie poate fi şi parcarea din faţa Casei de Cultură.

Şi pe stradă cererile pentru parcări au fost numeroase. Într-un sondaj privind lista de investiţii, păşcănenii au vrut ca în acest an să fie amenajate mai multe parcări astfel încât fiecare locuinţă să beneficieze de unul sau două  locuri de parcare.

Au mai fost astfel de propuneri lansate de Consiliul Local însă nu au fost aprobate. În Paşcani toate parcările pot fi folosite gratuit de către şoferi. Singura iniţiativă pentru o parcare cu plată a fost în perioada mandatului fostului primar Grigore Crăciunescu. Atunci a fost amenajată o parcare cu barieră în fața Casei de Cultură însă investiţia a fost abandonată după 2012.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI