More

  Parcările din oraş asfaltate. S-a început cu zona Deal

  Array

  Câteva parcări din Municipiu, dar şi curtea unor şcoli din oraş vor arata altfel, după ce va fi turnat asfalt. De azi dimineaţă firma care a câştigat licitaţia a început lucrările de asfaltare.

  asfaltare parcari
  Zilele trecute a fost semnat contractul de execuţie pentru asfaltare aleilor dintre blocuri, a parcărilor de maşini şi curtea a 5 şcoli din Municipiu.

  Muncitorii de la Societatea Enviro SRL din Iaşi, firma câştigătoare, s-au şi apucat de treaba. S-a început cu decopertarea urmând turnarea covorului asfaltic. Primele lucrări sunt efectuate în curtea şcolii I. Cantacuzino şi în parcarea din noua piaţă din zona Primăriei Paşcani.

  asfaltare sc i canta
  Urmează parcările din zona D 1 şi D 2 şi curtea şcolii “N. Iorga”.
  Apoi vor fi asfaltate şi aleile dintre blocuri atât în zona Vale cât şi în Deal. Contractul trebuie onorat în maxim 12 luni de zile, valoarea acestuia fiind de 2,4 milioane de lei.

  Tot în viitorul apropiat va fi asfltat[ şi strada Mârzasca până la intersecţia cu 1 Decembrie 1918.
  Edilul municipiului spune că până acum au fost asfaltaţi peste 28 de km de străzi, aproape 5 din fonduri europene, iar restul cu bani din bugetul local sau imprumuturi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet