More

  Parcările din oraş asfaltate. S-a început cu zona Deal

  Array

  Câteva parcări din Municipiu, dar şi curtea unor şcoli din oraş vor arata altfel, după ce va fi turnat asfalt. De azi dimineaţă firma care a câştigat licitaţia a început lucrările de asfaltare.

  asfaltare parcari
  Zilele trecute a fost semnat contractul de execuţie pentru asfaltare aleilor dintre blocuri, a parcărilor de maşini şi curtea a 5 şcoli din Municipiu.

  Muncitorii de la Societatea Enviro SRL din Iaşi, firma câştigătoare, s-au şi apucat de treaba. S-a început cu decopertarea urmând turnarea covorului asfaltic. Primele lucrări sunt efectuate în curtea şcolii I. Cantacuzino şi în parcarea din noua piaţă din zona Primăriei Paşcani.

  asfaltare sc i canta
  Urmează parcările din zona D 1 şi D 2 şi curtea şcolii “N. Iorga”.
  Apoi vor fi asfaltate şi aleile dintre blocuri atât în zona Vale cât şi în Deal. Contractul trebuie onorat în maxim 12 luni de zile, valoarea acestuia fiind de 2,4 milioane de lei.

  Tot în viitorul apropiat va fi asfltat[ şi strada Mârzasca până la intersecţia cu 1 Decembrie 1918.
  Edilul municipiului spune că până acum au fost asfaltaţi peste 28 de km de străzi, aproape 5 din fonduri europene, iar restul cu bani din bugetul local sau imprumuturi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI