More

  Parcări asfaltate. Opoziţia strâmbă din nas

  Array

  Un consilie liberal critică administraţia păşcăneană pentru modul cum sunt executate lucrările de asfaltare a unor parcări. Pe pagina sa de Facebook, Andrei Raznic, a postat câteva fotografii cu o bucată de asfalt pusă direct pe pământ. Pentru a fi mai convingător alesul local a pus şi următorul mesaj, cu multe greşeli.
  “Priviţi cum se fac asfaltările la Paşcani. Direct pe pământ… Şi pentru că am avut „curaj” să fac poze şi să pun întrebări am fost ameninţat de un aşa zis inspector de la primărie care tocmai ieşise din crâşma din apropiere. Asta este oraşul lui Pantazi şi al Psd. Sper că sunteţi mulţumiţi…”
  Primăria Paşcani a reacţionat imediat. Purtătorul de cuvânt al instituţiei arata că bucata de asfalt este înafara perimetrului de asfaltare prevăzut în proiect. Mai exact sunt bucăţi de asfalt rezultate din curăţarea utilajelor care au fost puse de constructor înafara parcării, pe câţiva metri de teren.
  Lucrările de asfaltare a parcărilor au fost executate bine din punct de vedere tehnologic susţine Cristian Menegon. Prima dată a fost turnat covorul asfaltic iar astăzi a fost finalizata turnarea stratului de uzură.
  Lucrările vor continua şi în alte parcări din oraş, săptămâna viitoare. Este vorba despre cea de la blocul C4 Veronica Micle, cea de la central termică C1 şi cea din apropierea fostului Club CFR din zona Vale.
  Societatea care se ocupă de lucrări este Enviro Construct și are semnat un contract cu Primăria Pașcani în valoare de 2,4 milioane de lei.

  asf-1
  asf-2
  raznic-asfalt

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni in banci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  Cum si-au impartit consilierii, locurile din comisii si CA-uri

  Legislativul pascanean si-a stabilit reprezentantii in conducerile institutiilor din subordine. Consilierii sau alti reprezentanti ai partidelor reprezentate, au fost desemnati prin vot secret in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI