24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Parc modern amenajat în Verșeni, Miroslovești, pe locul fostului C.A.P. Iată cum va arăta

Conducerea Primăriei Miroslovești a demarat procedurile legale în vederea amenajării unui parc modern în centrul satului Verșeni. Primarul Constantin Cojocaru a declarat pentru Jurnalul Regional că la ora actuală proiectul se află în procedura de ofertare urmând ca mai apoi, după analiza ofertelor, să se stabilească firma ce va executa lucrarea.

„Avem un proiect finanțat din fonduri de la bugetul local pentru amenajarea unui parc în centrul satului din Verșeni, pe locul fostului C.A.P. Ne dorim să amenajăm un parc, un spațiu verde, cu mobilier specific, un sistem de iluminat modern și cu spații de joacă pentru copii. De asemenea, în zonă va fi amplasat și un amfiteatru. Proiectul a fost gândit de către un specialist în domeniu iar la ora actuală ne aflăm în perioada de ofertare pentru execuția lui”, a declarat primarul comunei Miroslovești, ing. Constantin Cojocaru.

Edilul șef a mai declarat faptul că în aceste zile au început lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Căminului Cultural din satul Soci. „S-a eliberat autorizația de construcție iar firma câștigătoare în urma licitației făcute (SC Marvio SRL din Pașcani – n.r.) a demarat pașii pentru implementarea lui. Proiectul este finanțat din fonduri europene iar valoarea acestuia este de aproximativ 19 miliarde de lei vechi”, a mai spus primarul comunei Miroslovești.

Sursa Jurnalul Regional

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow