11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Parc la Scobinți, din bani alocați de la Bugetul Local

La Scobinți au început săptămâna aceasta lucrările pentru amenajarea unui ansamblu administrativ în care este inclus și un parc ce va fi situat chiar fața primăriei.

Este vorba de un proiect mai mare, care se derulează pe parcursul a 3 ani și va fi plătit în etape din bugetul local. Anul acesta va fi alocată prima tranșă de bani numai după recepția lucrării, așa cum este prevăzut în contractul încheiat cu firma din Satu Mare, care a câștigat licitația.
LUCRARI PARC
În parc va fi construit un monument în cinstea eroilor din comună, care și-au dat viața, apărând aceste meleaguri de-a lungul anilor.

Vor fi amenajate și două fântâni arteziene, la care se lucrează deja, însă acestea vor funcționa doar la evenimente importante, pentru a nu se face risipă de apă din bani publici.fantana in lucru
Valoarea totală a investiției ajunge la aproximativ 2500 de mii de lei și va fi realizată exclusiv din banii alocați de Consiliul Local, în tranșe.
pavele
Mai precizăm că acest proiect cuprinde pe lângă parcul în lucru și amenajarea în anii viitori a spațiului din fața primăriei, în care este inclusă și o parcare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow