24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Parastas „de sufletul” lui Pantazi, la audienţe

Audienţele la Paşcani s-au transformat în parastas. În cursul zilei de astăzi un cetăţean din suburbia Boşteni a venit cu un colac şi a aprins o lumânare „de sufletul” primarului Dumitru Pantazi. Mai exact este vorba despre o formă inedită de protest care i-a lăsat cu gura căscată pe cei de la audienţe. Ion Nemţanu este nemulţumit că de ani de zile umblă pe la Primărie fără nici un rezultat pentru a fi pus în posesie pe o suprafaţă de teren agricol.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu i-a atras atenţia păşcăneanului că nu are voie să se joace cu jocul în Primărie. Mai mult, funcţionarii de la Biroul Agricol susţin că reclamantul nu are dreptate şi că Primăria a încercat să îi rezolve problema dar el a refuzat.

Reprezentanţii Primăriei au lămurit situaţia bărbatului. Conform spuselor purtătorului de cuvânt, Ion Nemţanu refuză să semneze documentaţia în vederea eliberării titlului de proprietate deoarece spune că are mai mult teren decât reiese din acte.

Menţionăm că la Primăria Paşcani sunt câteva sute de dosare nerezolvate cu probleme de fond funciar. Oamenii aşteaptă titlurile de proprietate şi să fie puşi în posesie, în timp ce comisia locală de fond funciar lucrează cu viteză melcului la corectarea greşelilor din documente şi susţine că nu are teren suficient pentru acoperirea cererilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow