-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Paradă militară, spectacol și fasole cu cârnați, de Ziua României, la Pașcani

Ziua Națională a României ar urma să fie sărbătorită la Pașcani cu paradă militară, spectacol și tradiționala mâncare, fasole cu cârnați. Administrația locală a anunțat joi, 17 noiembrie, că se fac pregătiri în acest sens.

Potrivit celor spuse de viceprimarul, Cristian Rățoi, sunt discuții în ceea ce privește o defilare a forțelor militare, polițiști, pompieri, jandarmi și chiar elevi din școlile din municipiu, pe strada Ștefan cel Mare, de la Poștă și până la intersecția de la spital.

După paradă, municipalitatea vrea să împartă pășcănenilor circa 1.400 de porții de fasole cu cârnați și câte un pahar cu vin. În acest sens, administrația locală a solicitat deja oferte unităților care prestează servicii de catering, suma propusă fiind de 29.400 de lei, fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe data de 21 noiembrie.

În jurul orei 12:00, va avea loc și un spectacol în fața Casei de Cultură Mihail Sadoveanu din municipiu.

În ceea ce privesc depunerile de coroane la monumentele eroilor, viceprimarul municipiului a precizat că aleșii locali vor merge doar la două locații din oraș, iar la celelalte, vor fi delegați să meargă polițiști locali și funcționari din Primărie.

Programul complet cu intervalele orare în care vor avea loc manifestările ar urma să fie făcut public în zilele următoare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow