Array

Paradă militară şi fasole cu cârnaţi pe Esplanada din Paşcani de 1 Decembrie

Evenimente importante în aceste luni în Paşcani. Faţă de anii trecuţi, dacă proiectul va fi aprobat de către consilierii locali, vor avea loc tot felul de activităţi culturale, sportive şi educative. Mai mult, vor fi şi noutăţi, cum ar fi paradă militară şi un curs de prim ajutor în colaborare cu specialiştii de la Crucea Roşie.

parada militara

Paradă militară, vin fiert şi fasole cu cârnaţi pe Esplanada din Paşcani de 1 Decembrie, pe lângă spectacolul artistic şi depunerea de coroane la monumentele eroilor din Municipiu Paşcani. Acestea sunt o parte din noutăţile propuse de către insectorii de la Compartimentul de Sport, Cultură, Culte într-un proiect de hotărâre.

Programul de activităţi cultural – sportive organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada septembrie – decembrie 2015 mai cuprinde cursuri de prim ajutor, Cupa Municipiului la tenis de câmp, Campania de prevenire a cancerului la san, Crosul toameni şi Memorialul Puiu Braner la scrabble. Acestea sunt programate în lunile septembrie şi octombrie şi au buget cuprins între 2.500 de lei până la aproape 14.000 de eveniment.

În lunile noiembrie şi decembrie sunt programate Cupa 1 Decembrie la tenis de masă, Aniversarea a 50 de ani de căsătorie, Ziua persoanelor cu dizabilităţi, Festivalul colindelor şi Revelionul. Noutatea vine că, cuplurile vor primi câte 500 de lei faţă de 300, iar trecerea dintre ani va avea loc în piaţă Mihail Sadoveanu din centrul oraşului.

Menţionăm că pentru aceste evenimente, cheltuielile ajung până la 191.533 lei şi vor fi suportate din bugetul local.

proiect activitati 1 proiect activitati 2

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...