Pantazi si Pintilie, negocieri pentru normalitate

  Slider

  Încercare de normalizare a relaţiilor dintre putere şi opoziţie, la Paşcani. După ani de zile de scandal care a generat blocaje administrative atât la nivel legislativ cât şi al serviciilor publice primarul Dumitru Pantazi şi liderul opoziţiei, Marius Pintilie s-au întâlnit pentru a găsi soluţii.
  Discuţia a avut loc astăzi la iniţiativa edilului, în biroul său, şi a fost făcută publică de liderul PNL, în cadrul unei conferinţe de presă.
  Marius Pintilie a precizat că liberalii sunt dispuşi să participe la orice fel de dezbateri pentru rezolvarea problemelor păşcănenilor.
  Reprezentantul opoziţiei a admis că pot avea loc şi negocieri politice pe marginea proiectelor de hotărâre. El a precizat că liberalii doresc ca proiectele iniţiate să intre în dezbaterea legislativului local nu să fie uitate prin sertarele Primăriei şic a respecta decizia majorităţii din Consiliul Local.
  Menţionăm că PNL aşteaptă de luni de zile să intre în dezbatere şi aprobare proiectele privind ajutoarele pentru investitori şi parcările cu plată.

  Slider