19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Pantazi şi echipa s-au înscris în cursa electorală. Iată lista

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Organizaţia PSD Paşcani a depus astăzi la Biroul Electoral Local listele pentru alegerile locale din cinci iunie 2016. Dumitru Pantazi, cel care a intrat în cursa electorală pentru un nou mandat de primar a fost însoţit de candidaţii pentru Consiliului Local. Liderul social democrat a spus că obiectivul echipei PSD este de a continua programul de investiţii şi modernizare a municipiului Paşcani.
Pantazi a mai spus că se bazează pe o echipă valoroasa de consilieri locali, formată din oameni cu experienţa administrativă sau din mediul de afaceri dar şi din tineri bine pregătiţi profesional.
Menţionăm că lista candidaţilor pentru Consiliul Local este deschisă de Dumitru Pantazi urmat de Ovidiu Bejenariu, inginer la Remar Paşcani. Pe locul trei este consiliera Gabriela Nedelcu, urmată de Leonard Ursu, Vasile Haldan Adriana Dondas, Liliana Pertu, avocatul Codrin Toma, Vasile Avramiuc şi alţi 15 candidaţi.

TABEL CANDIDATI PSD PASCANI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI