23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Pantazi intra în cursa pentru un nou mandat. Candidez pentru investiţii în apă şi canalizare si pentru ca Pascaniul este în pericol de a ajunge ca pe timpul lui Craciunescu

Conducerea PSD Paşcani a validat, astăzi, candidatura primarului Dumitru Pantazi pentru un nou mandat. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă după şedinţă Comitetului Executiv al organizaţiei.
Pantazi a spus că iniţial nu a vrut să mai candideze pentru un nou mandat dar campania anti-investitii declanşată de liberali şi pericolul în care se afla Pascaniul de a se întoarce la situaţia din timpul mandatului fostului primar, Grigore Craciunescu, atunci când a acumulat datorii de aproape 40 de milioane de euro, l-au determinat să accepte să intre în cursa electorală.
Liderul PSD a spus că în săptămânile următoare se va implica direct pentru încheierea convenţiilor individuale la bloc pentru apă şi canalizare şi că sunt investiţii importante în derulare sau în stadiul de proiect care urmează să fie realizate.
Parlamentarii păşcăneni, senatorul Florin Constantinescu şi deputatul Neculai Răţoi au anunţat că sprijină candidatura lui Dumitru Pantazi şi cred că sunt şanse reale pentru că PSD să câştige alegerile locale la Paşcani.

Alte articole