11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Pantazi: Incheiati contractele de furnizare ca sa nu ramaneti fara apa!

Mesaj transant din partea administratiei locale privind serviciile de apa si canalizare. Pascanenii de la bloc trebuie sa incheie contracte de furnizare a apei daca vor sa beneficieze, in continuare, de aceste servicii. Declaratia a fost facuta aseara in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei” in contextul in care Apa Vital a anuntat ca va relua actiunea de debransare de la apa a scarilor de bloc unde nu au fost incheiate contracte.
Edilul sef a spus ca singura solutie provizorie este cea ca locatarii de pe scara sa isi desemneze un reprezentant care sa incheie contractul de furnizare pe baza caruia plata se face defalcarea consumurilor si plata individuala
Primarul Pantazi a spus ca de acesta data adminsitratia locala nu va mai interveni pentru impiedicarea debransarilor. Asta dupa ce conducerea societatii a spus ca va continua furnizarea serviciilor pana la delegarea unui alt operator doar daca nu sunt inpiedicati sa ia toate masurile pentru incasarea consumurilor.
Mentionam ca pana in prezent doar un sfert din scarile de bloc au incheiate contracte de furnizare a apei. Locatarii refuza sa se asocieze sau sa isi desemneze un reprezentant de scara deoarece vor contracte individuale. Din acest motiv de aproape un an de zile mii de pascaneni nu si-au achitat inca consumurile de apa iar operatorul iesean ameninta ca trece la furnizarea apei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow