14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Pantazi candidează în funcţie de sondaje şi familie. Decizia va fi luată până la sfârşitul anului

Edilul municipiului Paşcani nu se grăbeşte să ia o decizie, dacă mai candidează sau nu, pentru un nou mandat. Răspunsul va fi dat până la sfârşitul anului, în urma unui sondaj de opinie. Dumitru Pantazi a susţinut că sondajul va fi realizat după finalizarea investiţiilor aflate în derulare la Paşcani. Mai mult, părerea familiei va conta foarte mult în luarea acestei decizii, a susţinut primarul păşcănean în cadrul emisiunii, Pulsul Zilei”.
Nici în ceea ce priveşte candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Paşcani lucrurile nu sunt clare. Pantazi a refuzat să spună dacă îşi mai doreşte un nou mandat sau nu. El a spus că va lua o decizie în luna septembrie în urma consultărilor cu colegii săi de partid.
Liderul social democrat a spus că în toamna acestui an ar urma să aibă alegeri interne în toate organizaţiile PSD din ţară iar calendarul urmează să fie stabilit.
El a respins acuzaţiile că PSD Paşcani nu are activitate. Pantazi a precizat că problemele importante ale comunităţii au făcut obiectul mai multor discuţii la partid mai ales cu consilierii locali.
Menţionăm că senatorul Florin Constantinescu a precizat că nu este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PDS Paşcani iar alte intenţii pe această temă nu au fost anunţate.

Alte articole