15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Pantazi candidează în funcţie de sondaje şi familie. Decizia va fi luată până la sfârşitul anului

Edilul municipiului Paşcani nu se grăbeşte să ia o decizie, dacă mai candidează sau nu, pentru un nou mandat. Răspunsul va fi dat până la sfârşitul anului, în urma unui sondaj de opinie. Dumitru Pantazi a susţinut că sondajul va fi realizat după finalizarea investiţiilor aflate în derulare la Paşcani. Mai mult, părerea familiei va conta foarte mult în luarea acestei decizii, a susţinut primarul păşcănean în cadrul emisiunii, Pulsul Zilei”.
Nici în ceea ce priveşte candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Paşcani lucrurile nu sunt clare. Pantazi a refuzat să spună dacă îşi mai doreşte un nou mandat sau nu. El a spus că va lua o decizie în luna septembrie în urma consultărilor cu colegii săi de partid.
Liderul social democrat a spus că în toamna acestui an ar urma să aibă alegeri interne în toate organizaţiile PSD din ţară iar calendarul urmează să fie stabilit.
El a respins acuzaţiile că PSD Paşcani nu are activitate. Pantazi a precizat că problemele importante ale comunităţii au făcut obiectul mai multor discuţii la partid mai ales cu consilierii locali.
Menţionăm că senatorul Florin Constantinescu a precizat că nu este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PDS Paşcani iar alte intenţii pe această temă nu au fost anunţate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow