22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Panta Mârzasca mai greu de asfaltat din cauza unei țevi de gaz

  Ultimele știri

  Probleme pe panta Mârzasca la lucrările de reabilitare a străzi. De câteva zile, muncitorii au redeschis șantierul în această zonă însă, în urma săpăturilor pentru căminele de apă au dat peste o conductă de gaz, lucru ce le va îngreuna lucrările.

  Administrația locală, proiectanții, constructorul și dirigintele de șantier și-au dat întâlnire pe panta Mârzasca pentru a căuta soluții la problema apărută în urma săpăturilor pentru alimentarea cu apă potabilă, canalizarea menajeră și pluvială.

  Săpăturile au o adâncime de până la 6 metri, urmând să fie făcute branșamente la cele aprope 50 de case construite pe strada Nicolae Iorga. Apoi asfaltarea pe aprope 1 km de drum.

  La jumătatea lunii septembrie anul trecut, a fost semnat contractul pentru reabilitarea şi modernizarea străzii Nicolae Iorga – Mârzasca, ce face legătura între zona Deal şi Vale. Firma care a câştigat licitaţia este Conest Iaşi care va lucra în colaborare cu firma Construcţii Hidrotehnice S.A. Durata de execuţie a lucrărilor este de 8 luni, iar valoarea contractului se ridică la suma de 1.690.000 lei.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet