16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Panta Mârzasca mai greu de asfaltat din cauza unei țevi de gaz

Probleme pe panta Mârzasca la lucrările de reabilitare a străzi. De câteva zile, muncitorii au redeschis șantierul în această zonă însă, în urma săpăturilor pentru căminele de apă au dat peste o conductă de gaz, lucru ce le va îngreuna lucrările.

Administrația locală, proiectanții, constructorul și dirigintele de șantier și-au dat întâlnire pe panta Mârzasca pentru a căuta soluții la problema apărută în urma săpăturilor pentru alimentarea cu apă potabilă, canalizarea menajeră și pluvială.

Săpăturile au o adâncime de până la 6 metri, urmând să fie făcute branșamente la cele aprope 50 de case construite pe strada Nicolae Iorga. Apoi asfaltarea pe aprope 1 km de drum.

La jumătatea lunii septembrie anul trecut, a fost semnat contractul pentru reabilitarea şi modernizarea străzii Nicolae Iorga – Mârzasca, ce face legătura între zona Deal şi Vale. Firma care a câştigat licitaţia este Conest Iaşi care va lucra în colaborare cu firma Construcţii Hidrotehnice S.A. Durata de execuţie a lucrărilor este de 8 luni, iar valoarea contractului se ridică la suma de 1.690.000 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow