13.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021

Panică totală într-o secţie de Poliţie din Neamţ: un bărbat a venit cu un proiectil în sacoşă, după ce a mers cu el într-un microbuz

Panică totală într-o secţie de poliţie din judeţul Neamţ după ce un bărbat a venit cu un proiectil în sacoşă. Omul a descoperit proiectilul din Al Doilea Război Mondial în pădure, în timp ce culegea ciuperci, şi s-a gândit să-l predea personalul poliţiştilor.

Potrivit tvmneamt, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Târgu Neamţ a descoperit un proiectil, calibrul 47 mm, în timp ce culegea ciuperci în pădurea din comuna Vânători. Bărbatul a ridicat proiectilul, l-a pus în sacoşă alături de ciuperci, iar când a terminat treaba a decis să meargă spre secţia de poliţie din localitate. Astfel, în jurul orei 19:00, bărbatul, alături de soţie, s-a urcat într-un microbuz plin, cu proiectilul în sacoşă.

Poliţiştii “au îngheţat” când au văzut ce are omul în bagaj. Au asigurat imediat zona şi au oprit circulaţia în jurul secţiei de poliţie. Au fost chemate de urgenţă echipele de pirotehnişti. Bărbatul este cercetat acum pentru nerespectarea regimului materiilor explozive. Nu pentru că a predat proiectilul poliţiei, ci pentru că l-a manevrat şi transportat. Jandarmii, chemaţi şi ei la secţia de poliţie, trag un semnal de alarmă. “Ne bucurăm să auzim și să întâlnim cetățeni care încă mai au spirit civic, care găsesc bunuri, obiecte pierdute și se grăbesc să le predea la cea mai apropiată secție de poliție. ATENȚIE însă, unele obiecte chiar trebuie lăsate în locul în care au fost găsite și doar anunțate forțele specializate, prin apel la 112. In această seară, până la sosirea echipajului specializat, am asigurat zona din apropierea sediului Poliției Târgu-Neamț, unde, un cetățean bine intenționat, dar fără a conștientiza riscul la care se expune atât pe el cât și pe cei din jur, a adus, într-o sacoșă, un proiectil de aproximativ 20 cm, pentru a-l preda polițiștilor”, se arată în comunicatul transmis de Jandarmeria Neamţ.

Sursa Observator

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI