More

  Panică la Pârcovaci. Animale moarte după ce au mâncat iarbă otravită – VIDEO

  Array

  Necaz pentru cateva familii din Parcovaci. Animalele lor au murit dupa ce au mancat prea multa verdeata. De vina ar fi si lucrarile recente de stropire cu ingrasamant in zona imasului. Pentru ca gospodarii sa nu ramana fara vite, medicul veterinar vine cu cateva sfaturi. Mai multe informatii in materialul video.

  PASUNE

  Acesta este doar unul dintre sfaturile cele mai la indemana pentru cetateni, vindecarea producandu-se in maxim jumatate de ora. Insa medicul veterniar spune ca pentru a evita producerea, numita si umflarea vitelor, animalul trebuie hranita seara cu furaje.

  Numai ieri s-au inregistrat doua cazuri. Medicul veterniar nu a mai avut ce face fiind anuntat prea tarziu de catre proprietarii animalelor.

  Si presedintele Asociatiei Cresacatorilor de Animale din Hirlau a fost instiintat de cele intamplate si ca masura, impreuna cu medicul veternianr, a luat probe de apa si furaje pentru a fi duse la Iasi pentru analize si sa se stabileasca daca ar fi si alte cauze.

  In acest moment, pe imasul din Parcovaci pasc zilnic peste 50 de animale. O vaca ajungand sa coste si pana la 3.500 lei. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp