22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Pana vineri trebuie depuse raportarile contabile

Raportarile contabile la 30 iunie trebuie depuse pana cel tarziu vineri. Au aceasta obligatie agentii economici care au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri mai mare de 220.000 de lei, cei care desfasoara activitate in domeniul tranzactiilor mobiliare pe o piata reglementata si au cifra de afaceri mai mare de 220.000 de lei, entitatile care au optat pentru exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, precum si subunitatile deschise in Romania de societati rezidente in state europene.

Operatorii economici vor depune raportarile contabile la Fiscul local pe format de hartie si format electronic sau numai format electronic pe portalul e-guvernare.ro, avand atasata o semnatura electronica. Raportarile contabile se semneaza si de catre administratorul sau persoana care are obligatia gestionarii societatii.

Nu sunt obligati sa depuna aceste raportari cei care nu au desfasurat activitate de la data infiintarii pana la 30 iunie 2013, cei care in tot semestrul I s-au aflat in inactivitate temporara, cei care s-au infiintat in cursul acestui an si persoanele juridice aflate in curs de lichidare. Nedepunerea raportarilor contabile pana vineri se sanctioneaza cu amenda de pana la 5.000 de lei.

 

BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI