1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Pana vineri trebuie depuse raportarile contabile

Raportarile contabile la 30 iunie trebuie depuse pana cel tarziu vineri. Au aceasta obligatie agentii economici care au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri mai mare de 220.000 de lei, cei care desfasoara activitate in domeniul tranzactiilor mobiliare pe o piata reglementata si au cifra de afaceri mai mare de 220.000 de lei, entitatile care au optat pentru exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, precum si subunitatile deschise in Romania de societati rezidente in state europene.

Operatorii economici vor depune raportarile contabile la Fiscul local pe format de hartie si format electronic sau numai format electronic pe portalul e-guvernare.ro, avand atasata o semnatura electronica. Raportarile contabile se semneaza si de catre administratorul sau persoana care are obligatia gestionarii societatii.

Nu sunt obligati sa depuna aceste raportari cei care nu au desfasurat activitate de la data infiintarii pana la 30 iunie 2013, cei care in tot semestrul I s-au aflat in inactivitate temporara, cei care s-au infiintat in cursul acestui an si persoanele juridice aflate in curs de lichidare. Nedepunerea raportarilor contabile pana vineri se sanctioneaza cu amenda de pana la 5.000 de lei.

 

BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow