4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Până duminică : cel mai important târg de carte și evenimente culturale din zona Moldovei

Pasionații de artă în general și de lectură în special au ocazia până duminică să participe la un eveniment consacrat deja pentru zona Moldovei. Până duminică se găsește la Iași, ”Librex”-ul, un târg de Carte, Artă şi Muzică, organizat anul acesta în incinta și spațiile exterioare de la Palas Mall.

Evenimentului cuprinde peste 300 de evenimente culturale, lansări de carte, întâlniri literare, conferinţe, momente artistice, concursuri şi chiar o tombolă „Citeşti şi câştigi” pentru a-i tenta și pe cei mici să citească mai mult și să participe la astfel de acțiuni culturale.
Cei prezenți la activități vor putea să se întâlnească cu autorii cărţilor preferate să fie spectatorii recitalurilor de muzică şi poezie sau a proiecţiilor de film sau să participe la ateliere de scriere creativă.

Evenimentul aflat la a 23-a ediție, este organizat de Sedcom Libris și aduce la Iaşi în fiecare an sute de participanţi din zona Moldovei și nu numai, iar la activitățile din cadrul târgului vor fi prezente personalități marcante din domeniul cultural precum Draga Olteanu Matei, Nicolae Bacalbaşa sau Liviu Antonesei, profesori universitari, actori, poeţi sau jurnalişti.
Tot la acest târg de carte și artă, doritorii vor putea participa şi la lansări de carte din diferite domenii. Ofertă editorială este bogată și cuprinde atât cărţi pentru copii, cât și cărți de teologie sau spiritualitate, poezie şi proză, noi apariţii editoriale, reduceri de preţ şi oferte speciale.
Menționăm că reducerile sunt cuprinse între 20 şi 50%, iar intrarea la evenimente este gratuită, așadar cei iubitori de lectură și frumos, sunt așteptați până duminică la Librex.
.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow