20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Pană de curent la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Situatie complicata la Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani. Joi dimineata, 12 noiembrie, timp de zece minute unitatea medicala a ramas fara curent electric. A fost intrerupta furnizarea, perioada in care nu a functionat nici generatorul unitatii medicale.

Conducerea spitalului spune ca in urma acestui deranjament nu a fost nici o problema medicala, deoarece echipamentele de la ATI, cele mai importante in astfel de situatii, au acumulatori.

Prin prezenta va informam ca referitor la intreruperea energiei electrice din Spitalul Municipal de Urgenta Pascani din data de 12.11.2020 in jurul orei 08.00 facem urmatoarele precizari:

  1. Durata intreruperii curentului electric in spital a fost de aproximativ 10 minute.
  2. In cadrul spitalului exista un generator electric care suplineste intreruperea energiei electrice atunci cand este cazul, dar acesta nu a fost functional in aceste 10 minute.
  3. Mentionam ca s-a facut adresa oficiala catre firma care asigura mentenanta generatorului electric urmand ca in cursul zilei de astazi sa se remedieze problemele aparute.
  4. De asemenea subliniem ca activitatea medicala nu a fost afectata in spital in aceasta perioada.
  5. Ultima revizie tehnica la generator a fost efectuata in luna octombrie„, se arata intr-un comunicat trimis de Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Situatia a fost discutata si in cadrul conferintei saptamanale de presa sustinuta de primarul municipiului, Marius Pintilie. Edilul spune ca a fost informat despre acest lucru si ca va cere lamuriri cu privire la cauze.

Mentionam ca in cele zece minute, cel mai probabil, nici lifturi din spital nu au functionat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow