11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Pământul, singura nemulţumire de la Scobinţi

Locuitorii din Scobinti par sa nu aiba alte probleme de reprosat primarului si alesilor locali decat cele legate de fondul funciar. Singurele petitii primite anul trecut la primarie au fost de la satenii nemultumiti care nu si-au primit titlurile de proprietate.

Administratia locala din Scobinti a prezentat in ultima sedinta de Consiliu situatia  pe anul trecut a celor 11 cereri primite si modul in care au fost rezolvate.

In aceeasi situatie a fost si doamna Maria. Ea a solicitat Primariei sa isi primeasca dreptul de proprietate pentru 0.44 hectare de pamant. In acest sens, are si o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Femeia a facut adrese si catre Prefectura Iasi si la Guvern prin care a cerut ajutor.

Pentru ca nu i se putea da pamantul in locul dorit de ea, administratia locala i-a dat alt amplasament, dar femeia a refuzat.

Mentionam ca o parte din petitii au fost trimise de sateni direct la Prefectura Iasi, iar de acolo institutia statului a informat Primaria despre probleme si a cerut o rezolvare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow