8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Pământ gratuit pentru construcția de case, la Tg Frumos

Cadou din partea primăriei din Târgu Frumos pentru câteva familii aflate la început de drum. Acestea au primit 400 mp de teren, loc unde să-şi ridice o casă. Terenul este în oraş, iar familiile beneficiare au intrat astăzi în posesia contractului prin care devin proprietari asupra lotului de pământ pe care trebuie să-şi ridice căsuţa.

tg f pamant

14 familii de tineri din Târgu Frumos, care şi-au depus dosarele că vor pământ pentru casă, au primit astăzi contractele pe terenul dat de administraţia locală. Edilul oraşului, Ionel Vătămanu împreună cu beneficiarii şi-au dat întâlnire în locul unde vor fi construite locuinţele, de către tineri.

Terenul este dat cu titlu gratuit, conform legii 15/2003, iar familiile tinere au fost selectate din multitudinea dosarelor depuse. Tot astăzi, în acelaşi loc s-au oferit gratuit alte două loturi de pământ pentru construirea pentru construirea a două case de tip familial pentru copiii din Centrul de Plasament „Sf. Spiridon” Târgu Frumos.

Menţionăm că la începutul anului 2016, din bugetul Primăriei vor fi făcute racordări la toate utilităţile în acea zona – gaz, curent electric, apă şi canalizare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow