21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Pagube de circa 10 miliarde, anul trecut, la Primaria Pascani. Mancare si bauturi scumpe printre cheltuielile speciale facute de fostul primar Craciunescu

 

Pagube uriase din bugetul municipiului Pascani, pe anul 2011. In urma ultimului control al Curtii de Conturi a reiesit ca sumele cheltuite ilegal sau nejustificate de fosta administratie se ridica la circa 10 miliarde de lei vechi. Dezvaluirea a fost facuta  de noul primar, Dumitru Pantazi in cadrul unei conferinte de presa. El a spus ca documentul urmeaza sa fie analizat in amanunt iar banii sa fie recuperati de la cei vinovati.

 

Mai mult o parte din banii incasati cu greu de la contribuabili ar fi fost cheltuiti de fostul primar Grigore Craciunescu pentru achizitionarea de bunuri si servicii personale. Nu se stie exact daca pentru cumpararea de parfumuri sau obiecte de uz personal ca in cazul fostului premier al Romaniei, Razvan Ungureanu, dar cu siguranta pentru cumpararea de bauturi si specialitati culinare rafinate sau pentru deplasari cu avionul si cazari la hoteluri de lux intarasi strainatate. Dezvaluirea a fost facuta de edilul sef la emisiunea Pascaniul incotro, o lista amanuntita in acest sens urmand sa fie facuta publica in perioada imediat urmatoare.

 

Pentru a preintampina astfel de situatii, administratia locala intentioneaza sa publice pana la sfarsitul anului listele de bunuri si servicii care urmeaza sa fie achizitionate pe parcursul anului 2013. Ele vor fi disponibile pe site-ul Primariei asa incat cei interesati sa poata participa la licitatii sau sa isi depuna ofertele in timp util.

 

Fostul primar, Grigore Craciunescu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere in acest caz.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow